redrise Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam, wstawiam moj nowy model prawie caly wymodelowany w zbrushu, niektore obiekty maja base mesha wymodelowanego z 3ds maxie. Zrobilem go by pocwiczyc nad muskulatura i mimika twarzy, wyplulem kilka warstw na roznych materialach z zbursha potem polaczylem w photoshopie z postem by nadac troche charakteru. zapraszam do oceniania, kazda uwaga mile widziana. [/url] i dodam jeszcze czystego ;) Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez redrise
Ulfar999 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Jedyne co bym poprawil to lekko przeskalowal dlonie, wydaje sie troche drobne i wbil strzaly glebiej w tarcze i jedna ulamal. Reszta to juz twoja broszka, poza itd to twoja wizja ja bym go zrobil w podrygu dynamicznym i wiecej kurzu blizej kopyt, tak poza tym to fajnie jest.
redrise Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Jedyne co bym poprawil to lekko przeskalowal dlonie, wydaje sie troche drobne i wbil strzaly glebiej w tarcze i jedna ulamal. Reszta to juz twoja broszka, poza itd to twoja wizja ja bym go zrobil w podrygu dynamicznym i wiecej kurzu blizej kopyt, tak poza tym to fajnie jest. no wskazowki jak najbardziej dobre :), ale jak na moja wizje ona stoji i czeka na nastepnego przeciwnika :D, juz oczywiscie nie bende zmienial ale wskazowi zawsze dobre na przyszlosc. dzieki 1
Ulfar999 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 nie ma sprawy, bardzo ladny model kupa dobrej roboty, nie zmarnuj tej pracy, ktora w to wlozyles i wydradruj go ladnie, prezentacja to mimo wszystko wazna czesc tej roboty :)
redrise Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 dobra jak juz mnie tak motywujesz to troche poaprawilem w shopie :) glebiej wbijac nie bende bo watpie by grot zupelnie przbil tarcze:) zamienie glowny obrazek by nie wrzucac 100 wersji :)
Rekomendowane odpowiedzi