Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam!

Jestem tutaj nowy, ale postanowilem pokazac moja ostatnia prace. Jest to moj pierwszy powazniejszy render, wiec niestety jest sporo bledow. :)

Pozdrawiam.

eg62.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

welcome

nie jest najgorzej, ale rozmycie calego backplate,a nie bylo dobrym pomyslem

materialy IHMO wymagaja trochu pracy jeszcze....

tak po zatym to bardzo dobre poczatki

pozdrawiam...

Napisano

Wygląda jak screen z gry. Mi się nie podoba trochę landrynkowy lakier i takie ponure otoczenie (domyślam się, że to celowe)

Napisano

Pierwsza sprawa to hdrka chmur a autko w tunelu??

Druga sprawa witamy;)

Felgi mają blur a opona nie?

No i rejestracja wyglada jak GB(żółta tablica) a napisane jest PL? ale moze to resca

Jak doswietlisz troche bok to bedzie superowo.

To tyle z przydatnych rzeczy.

A z nieprzydatnych to praca bardzo fajnie przemyślana. Wykonanie jak na 1 powazny render też bardzo dobre. No i prawie słychać tego mugena jak rozdziera ten tunel. Bardzo pozytywny start:) Pozdrawiam!

Napisano

całkiem fajnie chociaż materiały jeszcze do poprawki. i mz ten płomień to bardziej tak:

Dual_Exhaust_Flame_Thrower.jpg

bo przy prędkości szybko by sie rozmył tak jak np. przy przelocie na wydechu gdzie jest to raczej szybki strzał zapalonych gazów w spalinach a to co u ciebie to raczej flamer kit postojowy opiekający dobrze zderzak i kiełbaski:)

pozdrawiam

Napisano
całkiem fajnie chociaż materiały jeszcze do poprawki. i mz ten płomień to bardziej tak:

bo przy prędkości szybko by sie rozmył tak jak np. przy przelocie na wydechu gdzie jest to raczej szybki strzał zapalonych gazów w spalinach a to co u ciebie to raczej flamer kit postojowy opiekający dobrze zderzak i kiełbaski:)

pozdrawiam

Zupełnie się nie zgodzę, ogień jak najbardziej poprawny :D. To zdjecie co Ty umiesciles to jest jakis flamer kit lub zapalany podtlenek azotu.

http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Jonathan%20Moore/09-12%20POTY/JM-GT3030509-03.jpg

http://www.ae-photography.co.uk/gallery/WTCC_and_Support_Brands_Hatch_200506_AE_7189.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności