Pierdyl Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam! Mam dwa pytania zwiazane z 3DS max 2010: 1. Czy program posiada opcje podobne do "Sculpt Layer" stosowaną w tym filmiku http://download.autodesk.com/us/3dsmaxproducts/Movies/HTM-INT_mudbox_Part2.html ? Jeśli nie to skąd mogę pobrać taki plugin? 2. Dlaczego jeśli pobieram materiały z vray-materials.de to nie pokazują mi się wszystkie szczegóły i nierówności np jak pobieram materiał łusek i ładuje go np na kule czy sześcian to owszem pojawiają się tekstury ale bryła dalej pozostaje gładka bez żadnych nierówności i nie jest tak realistyczna jak na tych materiałach z vray-materials.de Dodam że mam V-Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 zagęsciles siatke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Pewnie mapki sie nie wczytały. Wejdź do slotu maps/bump i wczytaj "ręcznie" mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdyl Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2010 załadowałem je ręcznie to nic nie dało... jest tekstura ale i tak nie ma tych wypukłości itp... A moze mi ktos odpowiedzieć na moje drugie pytanie które zadałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi