pawelek_011 Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 już drugi raz zdażyło mi się że otwierając wcześniej robioną pracę okazało się że plik jest uszkodzony i nie da rady go otworzyć. Narazie to pierdoły ale wkurzające to jest Czy ktoś ma jakiś sposób na naprawienie takiego pliku.
mirach Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Czesto Merge uszkodzonego pliku do nowej sceny pomaga. Ale jesli sceny ci sie sypia nawet przy malych rzeczach, to nie jest to za dobry znak.
waza Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Mergujesz POŁOWĘ obiektów do nowej sceny. Jeśli wszystko jest OK to powtarzasz operację z połową pozostałych obiektów, potem połowę pozostałej czwartej części itd. Chodzi o to, by "złapać" i usunąć obiekt, który powoduje błąd w scenie.
pawelek_011 Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 mi cały plik się wyspał, wogle się nie chce uruchamiać, tutaj merg nie pomoże, jedynie czyściejsze zapisywanie pliku :( , ale już trudno przed chwilą zrobiłem projekt jeszcze raz, polegał on na wykorzystaniu świateł, to jest samochód na drodze-jedzie, lampy uliczne i cienie; trzy rodzaje świateł użyłem mam nadzieje że wystarczy, chociaż nie wiem bo za proste jak dla mnie takie żuto dzioba było
Rekomendowane odpowiedzi