Napisano 22 Kwiecień 201014 l Jestem w miarę początkujący, modeluje odpylacz mokry, poniżej załączam model oraz zdjęcie oryginału, mam prośbę o podpowiedz jak zrobić ten niebieski materiał dla odpylacza to jest taka niebieska blacha leciutko porowata ale i odbijająca światło z reszta widać na zdjęciu Render w mental rayu Edytowane 22 Kwiecień 201014 l przez Vit
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Trochę proporcje nie teges.A materiał, zależy w jakim silniku renderujesz?
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Autor Bedę to renderował w mental rayu, proporcje jeszcze dopracuje bo wydaje mi się trochę za niski ten sprzęt, wyciągne ten główny walec do góry powinno trochę pomóc,
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Pewno tutaj coś Znajdziesz: http://www.mrmaterials.com/resource-central.html?func=select&id=100 jaccunio chyba nie doczytałeś "z reszta widać na zdjęciu"
Napisano 22 Kwiecień 201014 l jaccunio chyba nie doczytałeś "z reszta widać na zdjęciu" to raczej byla ironia ;)
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Autor Drugi render będzie lepszy od zdjęcia i jaccunio zupełnie straci włosa z głowy a i z nosa mu powypadają mądrala :)