si2wy Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 (edytowane) Witam, To mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość. Chciałbym zaprezentować samochód custom stylizowany na DTM. Dopiero zaczynam zabawę z modelowaniem więc każdą konstruktywną krytykę z której mógłbym coś wynieść byłbym wdzięczny. Model w trakcie prac także będę dorzucał fotki Edytowane 17 Sierpień 2010 przez si2wy
ciacho191 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 jakbyś mógł to zrób lepsze rendery bo te takie koślawe trochę
Touch Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Pomysł ciekawy, a jeśli jeszcze byłaby do tego odpowiednia scena, to już w ogóle:) Nie wiedzieć czemu, kojarzy mi się to trochę z połączeniem Destruction Derby i klimatu MadMax'a, hehe. Model jednak nie do końca konsekwentny. Dużo ostrych krawędzi tam, gdzie jednak widziałoby się łagodniejsze linie (patrz nad nadkolami), a z kolei zbyt miękkie tam, gdzie raczej pasowałyby ostre (patrz tylna klapa/pokrywa silnika, ogólnie okolice wylotów powietrza z tyłu). Pokaż może jeszcze siatkę. Pozdr
si2wy Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 Dorzucam siateczkę: I tutaj jeszcze mały upload: Touch dzięki za komentarz masz racje w niektórych miejscach krawędzie są do poprawy, też mi się to nie podoba, okolice wlotów na pewno. Ogólnie właśnie plan był połączyć takie ostre krawędzie z łagodnymi ale spróbuję jeszcze pokombinować z tymi nadkolami może rzeczywiście będzie lepiej Pozdrawiam
si2wy Napisano 9 Maj 2010 Autor Napisano 9 Maj 2010 (edytowane) UPTADE: Edytowane 17 Sierpień 2010 przez si2wy
Rekomendowane odpowiedzi