Napisano 8 Maj 201014 l Witam, To mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość. Chciałbym zaprezentować samochód custom stylizowany na DTM. Dopiero zaczynam zabawę z modelowaniem więc każdą konstruktywną krytykę z której mógłbym coś wynieść byłbym wdzięczny. Model w trakcie prac także będę dorzucał fotki Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez si2wy
Napisano 8 Maj 201014 l Pomysł ciekawy, a jeśli jeszcze byłaby do tego odpowiednia scena, to już w ogóle:) Nie wiedzieć czemu, kojarzy mi się to trochę z połączeniem Destruction Derby i klimatu MadMax'a, hehe. Model jednak nie do końca konsekwentny. Dużo ostrych krawędzi tam, gdzie jednak widziałoby się łagodniejsze linie (patrz nad nadkolami), a z kolei zbyt miękkie tam, gdzie raczej pasowałyby ostre (patrz tylna klapa/pokrywa silnika, ogólnie okolice wylotów powietrza z tyłu). Pokaż może jeszcze siatkę. Pozdr
Napisano 8 Maj 201014 l Autor Dorzucam siateczkę: I tutaj jeszcze mały upload: Touch dzięki za komentarz masz racje w niektórych miejscach krawędzie są do poprawy, też mi się to nie podoba, okolice wlotów na pewno. Ogólnie właśnie plan był połączyć takie ostre krawędzie z łagodnymi ale spróbuję jeszcze pokombinować z tymi nadkolami może rzeczywiście będzie lepiej Pozdrawiam