koton Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 Przepraszam za taki tytuł ale nie umiałem tego ująć po polsku :) Chodzi mi o to, że mam pewien obiekt, który przeskalowałem tylko wzdłuż jednej osi, i teraz teraz gdy kliknę prawym guzikiem na select and scale, wyświetla mi się że w jednej osi ma 77% a w reszcie 100%. Jak zrobić żeby uznał tą swoja nową wielkość za naturalną i już wszędzie było 100% ? Bo chciałem mu teraz przekręcic pivot, niestety, gdy to robię rozciąga mi się w inną stronę niż ja go rozciągnąłem. Mam nadzieję że uda wam się coś z tego zrozumieć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 albo modyfikator XForm, albo w zakladce hierarchy "reset transform" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koton Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 forum mi mówi że nie mogę ci dać reputacji, bo ostatnio też mi pomagałeś i muszę dać komuś innemu najpierw :D ale dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi