Filippo Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Mam pytanie, wiem że banał, ale straciłbym dużo czasu szukając samemu. Jak zrobić tak aby nie pojawiała mi się powierzchnia między vertexami tylko była sama siatka? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Klawisz 'F3'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Ale jak naciska F3 to siatką staje się też mój blueprint który jest potrzebny. Nie da się jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 bluprinty masz na Plane'ach? to zmniejsz ilosc segmentow w plainie. Albo inna opcja Atl+B i ustaw bluprinty jako background. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Ok, to może tak, że płaszczyzny są ale jest też siatka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raju Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 F4 - powinienes miec wtedy widoczny obiekt, a na nim siatke. Tylko wczesniej, jak pisal guru, zmniejsz ilosc segmentow na plane. Chyba, ze widzisz sama siatke i chcesz zobaczyc obiekt, wtedy kliknij F3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Dzięki, o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi