Napisano 10 Maj 200420 l Panowie niech mi ktoś pomoże ! zrobiłem scenke w której rugdoll (REACTOR MAX 6) wpada do rury na dnie ruru jest obracający sie wiatrak zamysł był taki ze wiatak miał uderzyć w rugdolla i go odrzucić ( bez zakłucen w pracy wiatraka) jednak przy uderzeniu albo staje wiatrak albo obraca sie w drugą strone albo dzieją sie inne głupoty prosze o pomoc w tej sprawie bo slag mnie trafi zaraz dzieki
Napisano 11 Maj 200420 l Może zrób poprostu, że niemający nic wspólnego z reactorowym napędem wiatrak obraca się, a to rugdoll czy jak mu tam wpada na nieświadomy wiatrak i się zabija. Kiedyś próbowałem zaufać reactorowi i poruszyć prymitywny samochód z silnikiem hodrodowym, zbliżyłem wszelkie możliwe parametry do rzeczywistych ale on poprostu zaczął podskakiwać i w efekcie nabrał takich turbulencji, że wyskoczył poza ekran ;-) Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200420 l Autor YO! właśnie. COŚ JEST NIE TAK Z TYM REACTOREM SIEDZE DO TYGODNIA I WYOBRAZ SOBIE NIC CIEKAWEGO NIE WYMYSLIŁEM. PROBOWAŁEM NA WYSZYSTKIE SPOSOBY I NIC DZIEKI ZE COS NAPISAŁES BO JESTEM TU NOWY I JAKOS NIKT SIE NIE GARNIE DO POMOCY SZYBKICH RENDERÓW ŻYCZE!