Skocz do zawartości

jaki program do wirtualnego spaceru

Featured Replies

Napisano

Dzień dobry wszystkim,

Nazywam się Arek Łyś, jestem tu zupełnie nowy i zupełnie zielony w sprawach grafiki komputerowej.

Zajmuję się fotografią i znajomy poprosił mnie o przygotowanie wirtualnego spaceru po wnętrzu jego firmy. Więc chciałem zapytać o prosty i tani program do przygotowania wirtualnych spacerów. To ma być jedyne albo główne zastosowanie. Czyli ja samemu robię serię zdjęć, które dadzą panoramę a potem tym magicznym programem sklejam to razem tak żeby oglądający miał wrażenie że stoi wewnątrz pomieszczenia i może się rozejrzeć dookoła poruszając odpowiednio myszą. A potem może kliknąć na jakąś strzałkę żeby przejść do innego pomieszczenia i znowu obejrzeć je sobie dookoła. Chodzi jeszcze o to żeby dało się to oglądać przy pomocy przeglądarki internetowej bez konieczności instalowania dodatkowego oprogramowania.

Prawdę mówiąc nie jestem nawet pewien czy to zapytanie umieściłem na właściwym sub-forum ale jeśli nie to mam nadzieję że będzie mi to odpuszczone :-)

Byłbym wielce zobowiązany na odpowiedzi na maila: [email protected]

Aha, i chodzi mi o program legalny - albo do kupienia albo coś takiego jak GIMP który jest darmowy. I jeszcze żeby chodził na Mac OS.

pozdrawiam serdecznie

Arek Łyś

• Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.