Skocz do zawartości

jaki program do wirtualnego spaceru

Featured Replies

Napisano

Dzień dobry wszystkim,

Nazywam się Arek Łyś, jestem tu zupełnie nowy i zupełnie zielony w sprawach grafiki komputerowej.

Zajmuję się fotografią i znajomy poprosił mnie o przygotowanie wirtualnego spaceru po wnętrzu jego firmy. Więc chciałem zapytać o prosty i tani program do przygotowania wirtualnych spacerów. To ma być jedyne albo główne zastosowanie. Czyli ja samemu robię serię zdjęć, które dadzą panoramę a potem tym magicznym programem sklejam to razem tak żeby oglądający miał wrażenie że stoi wewnątrz pomieszczenia i może się rozejrzeć dookoła poruszając odpowiednio myszą. A potem może kliknąć na jakąś strzałkę żeby przejść do innego pomieszczenia i znowu obejrzeć je sobie dookoła. Chodzi jeszcze o to żeby dało się to oglądać przy pomocy przeglądarki internetowej bez konieczności instalowania dodatkowego oprogramowania.

Prawdę mówiąc nie jestem nawet pewien czy to zapytanie umieściłem na właściwym sub-forum ale jeśli nie to mam nadzieję że będzie mi to odpuszczone :-)

Byłbym wielce zobowiązany na odpowiedzi na maila: [email protected]

Aha, i chodzi mi o program legalny - albo do kupienia albo coś takiego jak GIMP który jest darmowy. I jeszcze żeby chodził na Mac OS.

pozdrawiam serdecznie

Arek Łyś

• Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.