Gość darkwind Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 Witam, wkońcu mam ISO cd1 3dsmax5, odpalilem deamon`em, ale niestety nie moge zainstalowac, po kliknieciu an next, wyskauje informacja o szukaniu plikow instalacyjnych i wszytko jest OK!. Nastepnei next i ERROR o EULA... cos tam... jakis plik INI. Może ktoś ma podobny problem, albo skad wytzasnac ten program?
KLICEK Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 witam!!! Polecam wypalic na rw albo sciagnac sobie zwykla instalke bo dziala na 1000% :)
keiichi_morisato Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 Stary jak ty maxa instalujesz co to za wersja na atari????? tera to sie necik odpala i sciaga od jakiegos zyczliwego posiadacza grogstera albo kaza i koniec. potem odpalamy setup i po kłopocie.
MohSETH Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 Mialempodobny problem:) Musisz przerzycic folder z EULA tam gzie jest rdzenny folder maxa i dac setup powinno zadzialac:P
Gość fleczer Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 JA tam odpaliłem 5.1 z lustra deamonem i wszystko jest ok,,,moze masz walniete lustro[piwo] /pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi