jacynt Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam, Do mojego amatorskiego projektu chciałbym wstawić pewną scenę w 3d. Do animacji chciałbym wykorzystać mocap. Jest to dość specyficzna animacja, i nie znalazlem odpowiednika w bibliotekach dostepnych na stronach internetowych. Ale jesli ktos dysponuje systemem mocap, i moglby nagrac scene za free uprzejmie prosze o kontakt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 jak nie masz znajomych ktorzy pracuja przy mocapie to bedzie ciezko, tymbardziej za free. zastanow sie czy naprawde nie lepiej i szybciej jest zrobic ta animacje recznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacynt Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 takich znajomych jeszcze nie mam, dlatego zgłosiłem się z tematem na forum. Tą scene oczywiscie mozna zanimowac recznie, ale mocap wyeliminowalby wiele problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi