Napisano 11 Maj 200420 l Jak w 3dsmaxie6 wrzucic bipeda do reactora?? mam tutoriala z discreet i tam gosciu tworzy bipeda wrzuca go do ragdoll i juz go ma w reactorze. A ja nie moge go wrzucić całego do ragdolla. Skąd on wytrzasnoł w ogóle jakieś menu reagdoll humanoid??
Napisano 11 Maj 200420 l Musisz uruchomić skrypt chyba ragdoll się nazywa ale głowy nie dam bo nie mam teraz przed sobą maxa.
Napisano 11 Maj 200420 l juz ci mówie sam mam podobny problem Ragdoll to obiekt który mozna odpalic z poziomu max skrypt poszukaj tam dobrze sprawa jest prosta odpalasz skrypt RagDool i tworzysz humanoid pamietaj aby nie tworzyć nowego tylko zaznacz w okienku BIPETA i juz masz potem zaczynają sie problemy moze póżniej ty mi wytłumaczysz :) Powodzenia THE MANYSH TRAFO
Napisano 12 Maj 200420 l Autor :) o działa racja humanoid jest reactor działa tylko nie działa export animacji (ragdoll odbija się w miejscu) i nie moge go przemieszczać od zaj*** częśći i nie wiem z które chwycić żeby go przemieścić:/