sheuron Napisano 20 Czerwiec 2010 Napisano 20 Czerwiec 2010 Witam. Jestem nowy na tym forum także proszę o wyrozumiałość, zatem przejdźmy do tematu. Mam nie mały problem z animacją poruszającego się Stridera z Gry Half Life 2. Problem Leży nie dokładnie w tym jak go z animować, lecz w tym że animacja jest gotowa, lecz strider wykonuję tą animacje w miejscu np: bieg do przodu. Zamiast pobiegnięcia do przodu biegnie w miejscu i nie mam pojęcia jak zrobić to aby przeszedł z punktu "x" do "y" a nie biegł cały czas w punkcie "x". Próbowałem wstawić pomiędzy klatki animacji lekkie przesunięcie całego modela do przodu lecz to nie działa. Jeśli to zrobię lata mi od jednego punktu do drugiego tak jakby się "teleportował". Znika w "x" pojawia się w "y" i znowu wraca do "x" proszę o pomoc bo naprawdę chciałbym go użyć do moich pierwszych filmików a z takim błędem jest to nie możliwe. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i mam nadzieję że problem zostanie rozwiązany. Dołączam także model wraz z jedną animacją. http://www.speedyshare.com/files/23047312/Strider.rar
Rekomendowane odpowiedzi