Napisano 16 Styczeń 200322 l witajcie!!!!!mam 12 lat możecie mi powiedzieć jak nakłada się tekstury??albo jak się powinno modelować a tak przy okazji.... może wie ktoś jak się robigłowę człowieka:o:D
Napisano 16 Styczeń 200322 l hmm... W prawdzie to jestem od Ciebie rok starszy ;), ale troche juz wiem na temat maxa. A wiec... Jezeli chodzi o teksturowanie, to polecam na stronie max3d.pl dzial \'podstawy\' i \'tutoriale\' (BARDZO wiele nauczylem sie z tamtad :) ). Natomiast na wymodelowanie twarzy jest na to wiele sposobow. Mozna np. zrobic kule, dac modyfikator \'edit mesh\' i bawic sie w przesuwanie vertexow ;) Pozdrawiam,
Napisano 16 Styczeń 200322 l witam!!! Ja polecam meshtools :) jak masz maxa 4.x to sobie sciagnij ten script , chyba ze masz 5.0 to wszystko juz jest :) i na podstawie zageszczenia siatki wymodelowac. w sumie to ciezko mi powiedziec jak wymodelowac ! musial bym ci pokazac :) albo jakis tutek , Polecam tutek Gothama modelowanie elfa :) jest tam pokazane \"chyba\" jak wymodelowac glowe :p
Napisano 1 Luty 200322 l Na tej stronce jest fajny tutorial jak zrobić głowe w prawdzie po angielsku ale jest dużo obrazków http://www.secondreality.ch/