Gość AT7 Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam, Mam taki problem, od bardzo dawna korzystam z takiego kodu w pierwszej klatce jako preloader: this.loaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, gdyZaladuje); function gdyZaladuje(index:ProgressEvent):void { text_txt.text = String(int((index.bytesLoaded / index.bytesTotal)*100)) + "%"; } W funkcji wpisywałem co Mi się podobało i wszystko grało. Zrobiłem kolejną stronke no i bez FlashPlayera 10 nie pójdzie a tu to nie chce działać... Gdy zmniejsze wersje na FlashPlayer 9 to ładuje, ale chce aby była wersja 10. Może brakuje jakiejś lini czy coś jakiej oczekuje ode Mnie dziesiątka ? Mieliście taki problem ? Jakieś sugestie ? Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka beka. Już wiem o co chodzi ale to raczej BUG od Adobe. A mianowicie preloader działa idealnie... lecz jeśli na scenie nie ma TLF Tekst. Jeśli jaki kolwiek tekst będzie w tym nowym silniku, automatycznie preloader przestaje działać i domyślam się że nie tylko to, zapewne wpływa to na jakieś inne rzeczy ale tego już akurat nie wiem i testować nie będe. Także już wiadomo czemu nie działa. Jeśli macie jakieś rozwiązanie aby jednak móc korzystać i z tego i z tego to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Edytowane 25 Czerwiec 2010 przez AT7
Rekomendowane odpowiedzi