Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, to jest mój pierwszy model zrobiony bez żadnego tutoriala tylko patrzyłem na obrazek - wiem, że nie jest jakiś super ale jeszcze nie skończony :p. I mam pytanie co zrobć, żeby ta rękojeść (to zielone) wyglądało jakoś lepiej niż tutaj - ja zastosowałem mesh smooth, a wydaje mi się że trzeba co twardszego, ostrzejszego ale nie moglem tego znalesc. I ostrze miecza też dziwne takie wyszło, wie ktos jak temu zaradzić?

http://img822.imageshack.us/img822/2989/aaaamiecz.png

aaaamiecz.png

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

jeżeli to miał być taki odpustowy mieczyk ze straganu za 2,50zł to trafiłeś w sam środek tarczy. Jeżeli jednak miał to być "zew śmierci" który zdmuchnął tysiące głów z karków orków i trolli no to trochę się minąłeś z konceptem. Trochę nauki modelowania Cię czeka i nikt raczej nie podoła przez forum Cię tego nauczyć. Musisz wrócić do źródeł i czesać tutoriale i helpa. walcz jak lew

Gość kakaku
Napisano

1. Zwieksz z 1 na 2 w meshsmooth, bardziej Ci wygladzi

2. Znajdz jakies zdjecia fajnego miecza w necie i dopiero modeluj bo ten wyglada jakbys robil na podstawie jakiegos miecza z kolockow lego, polecam na poczatek Anduril Sword z LOTRa :)

Napisano

tak tak dopiero się uczę modelować, czasami mi dobrze idzie czasami nie. No ten miecz to rzeczywiście taki nożyk jakiś hehe

Ok z rana spróbuje poprawić ten mój i zrobić ten Anduril Sword tak jak mówisz kakaku :)

dziękuje

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności