mercedesslr Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 mam taki problem... muszę wykonać animację osiedla pokazującą zmianę oświetlenia w ciągu całego dnia.... używam Maxwell-a i kiedy chcę zrobić AUTO KEY od godziny 6-22 program nie wykrywa tej funkicji jako możliwą do animacji... czy ktoś wie jak to można zrobić inaczej?? był bym bardzo wdzięczny za pomoc... p.s. jak robie daylight system w Mentalu to wszysko działa ładnie ale nie moge zmieniac silnika rederującego bo cały plik został już przygotowany pod maxwella...
droper Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) Spróbuj może pokombinować z programem Adobe After Effects. Przykład: Jest parę tutków na ten temat w sieci, wiec nie powinno byc z tym problemów: Edytowane 8 Lipiec 2010 przez droper
mercedesslr Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 dzięki.. ale nie o to dokładnie mi chodziło... mam pokazać przede wszystkim stopniową wędrówkę cienia i zmieniające się oświetlenie.. chcę poprostu uniknąć renderowania pojedynczych klatek w których będę zmieniał czas w daylight system o pare minut póżniej...
mercedesslr Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 ok już się dowiedziałem ;D dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi