Pablos Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Mam problem. A wiec kiedy np robie boxa to on mi sie robi na srodku siatki oraz na dole gdzie mamy rubryke z czsem animacji pojawia mi sie jeden slupek na poczatku i na koncu tej rubryki aha i nie moge tej figury przesuwac co to jest czy ktos mi moze pomuc ?
boner2 Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 w zasadzie to nie wiem o co ci chodzi bo troche zasiales haosu ale chetnie ci pomoge jesli napsizesz dokladnie pzdr
Kryhas Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Ja też nie kumam o co ci chodzi. Postaraj się wytłumaczyć dokładniej i ułuż w miare sensowne zdania bo wtedy lepiej można rozkmilić problem.
Pablos Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 sorry ze jasne nie nie wyrazam ale jestem nowy w maxie i nie wiem jak by to wam wytlumaczyc macie moje gg 3214900.Sprubuje jeszcze raz Gdy robie Boxa to on mi sie robi na srodku siatki nie gdzies kolo tylko na samym srodku i nie moge tego boxa przesunac tymi strzalkam aha i gdzy robie boxa to automatycznie wlacza mi sie tak jak by auto key ale auto key jest wylaczony
Rekomendowane odpowiedzi