Gość lakman1 Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość Eksportowania plików z 3d maxa do jakiejkolwiek postaci 3d, którą można wdrożyć do zewnętrznego projektu 3d, ale nie można już ich edytować. Plik wyeksportowany musi zachować swoje właściwości, ale nie może być edytowalny. Ewentualnie czy istnieje ochrona np.: hasłem przed edycją.
mirach Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Samej w stobie takiej mozliwosci nie ma z tego co wiem. Ale jesli przed exportem zrzucisz wsyzstkie modyfikatory do editable mesh, do tego wszystko przerobisz na trojkaty, to taki model jest bolesnie trudny do pozniejszej edycji.
Gość lakman1 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Samej w stobie takiej mozliwosci nie ma z tego co wiem. Ale jesli przed exportem zrzucisz wsyzstkie modyfikatory do editable mesh, do tego wszystko przerobisz na trojkaty, to taki model jest bolesnie trudny do pozniejszej edycji. ok, Dziękuje, w zasadzie wystarczy...
Rekomendowane odpowiedzi