emmilius Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) Na razie zamawiam kolejkę... Będzie koncept, więc przydałoby się go okrasić jakąś historyjką. Pisarz ze mnie żaden, ale, co tam. Niedaleka przyszłość. Rozwój nano i bio technologii ruszył do przodu w zastraszającym tempie, lecz dopiero teraz pionierzy tej dziedziny nauki uświadomili sobie jakie możliwości niesie za sobą łączenie ludzkiego mięsa, stali i inteligentnych materiałów. Niestety było tylko jedno państwo, które stało się przodownikiem tych niesamowitych krzyżówek i nie spieszno im było do dzielenia się doświadczeniami. Wkrótce ich wynalazki stały się obiektem zazdrości całego świata, co w rezultacie doprowadziło no wojny nuklearnej. Ziemia w ciągu zaledwie kilku dni zaczęła przypominać księżyc. Krater na kraterze. Jedynie woda i zółtoszary kolor świadczył o tym, że kiedyś było inaczej. Kiedy cały świat podnosił się z gruzów, kiedy uczył się żyć na nowo oni byli już gotowi. Wspierani przez szczytowe osiągnięcia techniki wyruszyli na południe w poszukiwaniu surowców, niszcząc i zabijając tych co pozazdrościli im postępu. Nie znali litości, nie oszczędzali nikogo ... Najeźdźcy z północy... Wersja BIG miniaturka Edytowane 31 Lipiec 2010 przez emmilius
emmilius Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) Step No.1 Na razie lineart. Wiem że pewnie wygląda jak skrzyżowanie elfa warriora z cyborgiem ale obiecuję że wszystko będzie logicznie uzasadnione. Z resztą pewnie się jeszcze coś zmieni. coś mi się miniaturka nie chce pokazać ... :/ Edytowane 21 Lipiec 2010 przez emmilius
emmilius Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Napisano 21 Lipiec 2010 Wstępne kolory i światłocień plus szkic rzutu z tyłu. Celowo jest inna sylwetka. Ma to na celu pokazanie dodatkowych funkcji pancerza i uniwersalność jeżeli chodzi o rozmiar i wypaczenia. ...już widzę że koncept szyi i barków idzie do remontu.
emmilius Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Napisano 3 Sierpień 2010 Taa, to jeszcze nie ten produkt i nie w tym opakowaniu =].
Rekomendowane odpowiedzi