Napisano 20 Lipiec 201014 l Na razie zamawiam kolejkę... Będzie koncept, więc przydałoby się go okrasić jakąś historyjką. Pisarz ze mnie żaden, ale, co tam. Niedaleka przyszłość. Rozwój nano i bio technologii ruszył do przodu w zastraszającym tempie, lecz dopiero teraz pionierzy tej dziedziny nauki uświadomili sobie jakie możliwości niesie za sobą łączenie ludzkiego mięsa, stali i inteligentnych materiałów. Niestety było tylko jedno państwo, które stało się przodownikiem tych niesamowitych krzyżówek i nie spieszno im było do dzielenia się doświadczeniami. Wkrótce ich wynalazki stały się obiektem zazdrości całego świata, co w rezultacie doprowadziło no wojny nuklearnej. Ziemia w ciągu zaledwie kilku dni zaczęła przypominać księżyc. Krater na kraterze. Jedynie woda i zółtoszary kolor świadczył o tym, że kiedyś było inaczej. Kiedy cały świat podnosił się z gruzów, kiedy uczył się żyć na nowo oni byli już gotowi. Wspierani przez szczytowe osiągnięcia techniki wyruszyli na południe w poszukiwaniu surowców, niszcząc i zabijając tych co pozazdrościli im postępu. Nie znali litości, nie oszczędzali nikogo ... Najeźdźcy z północy... Wersja BIG miniaturka Edytowane 31 Lipiec 201014 l przez emmilius
Napisano 20 Lipiec 201014 l Autor Step No.1 Na razie lineart. Wiem że pewnie wygląda jak skrzyżowanie elfa warriora z cyborgiem ale obiecuję że wszystko będzie logicznie uzasadnione. Z resztą pewnie się jeszcze coś zmieni. coś mi się miniaturka nie chce pokazać ... :/ Edytowane 21 Lipiec 201014 l przez emmilius
Napisano 21 Lipiec 201014 l Autor Wstępne kolory i światłocień plus szkic rzutu z tyłu. Celowo jest inna sylwetka. Ma to na celu pokazanie dodatkowych funkcji pancerza i uniwersalność jeżeli chodzi o rozmiar i wypaczenia. ...już widzę że koncept szyi i barków idzie do remontu.