Napisano 21 Lipiec 201014 l Ja zaklepuje miejsce. Niestety net chwilowo mam tak szybki, że na samo otwieranie wątku zeszło mi parę minut. Więc uploady mogę sobie darować. GG zbytnio obciąża łącze :D... Ale prace trwają i jeśli tylko dorwę jakiś komp z szybszym połączeniem to coś wrzucę. Obawiam się jednak, że może to być od razu finał z WIPami. -K Ps. Fajny temat... WIPy chyba też fajne, choć po miniaturkach ciężko powiedzieć :) Pps. Czy finał może być czarno-biały? ------------EDIT-------------------- Ja tak dość lajtowo i bez koloru... FINAŁ - Od prawej: wersja imprezowa, wersja do pracy i na koniec paszportowe. Postać jakiegoś Jarla/wodza, luźno inspirowana wikingami. Wodzu jak wpadnie w szał bitewny albo upojenia alkoholowego to mu te takie płomienne dziary nad brwiami płoną żywym ogniem. :D Jeśli za późno coś wrzucam czy inaczej regulamin naruszam to nie bierzcie pracy pod uwagę. WIP Edytowane 27 Lipiec 201014 l przez JakkaS
Napisano 21 Lipiec 201014 l Myślę, że na pewno może być czarno biały. A ja się osobiście nie mogę doczekać aż coś wrzucisz.
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor Dzięki atheg, mam nadzieję że Cię kompletnie nie rozczarowuję :) Wrzuciłem co było do wrzucenia do pierwszego postu....
Napisano 27 Lipiec 201014 l kocham Twoje kolorowe prace za ich soczystość ale te szarości są równie świetne. detal, kontrast (rozświetlona broda :D) po prostu miód eh..
Napisano 28 Lipiec 201014 l ha dobry jegomość fajno ze dales wipy, ja calkiem zapomnialem jak to jest malowac zaczynajac od szkicu linearnego :) a w ogole to byś zupdejtował teke w koncu
Napisano 9 Sierpień 201014 l Autor Uriel, sucharek - dzięki :) Łukasz - sęk w tym że nie ma co wrzucić, nic mi się nie podoba, taka moja wada, jak nie wrzucę czego od razu to już drugiej okazji rysunek nie ma :D Swiezy -... chyba zaa grobu :D