Napisano 23 Lipiec 201014 l Witam Kupilem niedawno AutoCADa LT, zaczalem wypelniac formularz zwrotu 300E jednak pole numeru konta nie przyjmuje wszystkich 26 cyfr. Spotkal sie ktos z Was z tym problemem? Bylbym wdzieczny za info. Pozdrawiam
Napisano 24 Lipiec 201014 l buhahahha jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P @armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale.... chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac... rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :) powodzenia
Napisano 24 Lipiec 201014 l Autor buhahahha jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P @armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale.... chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac... rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :) powodzenia Dzieki za info. Niestety to byloby zbyt piekne ;] Utknalem na drugiej zakladce. Cala pierwsza, gdzie podaje sie numery zwiazane z produktem wypelnilem bez problemu. W drugiej sa tylko dane konta i dane osobowe......ok mam juz odpowiedz :]]]] wczesniej wypelnialem formularz w jezyku angielskim gdzie dodatkowa inforamcja brzmiala nastepujaco: If you do not know your IBAN or SWIFT code, please contact your bank. Natomiast ta sama notka po polsku brzmi: Uwaga! Numer konta równa się 16-stu ostatnim cyfrom numeru IBAN. Dlatego nie bylem w stanie wpisac calego numeru. Dzieki za zmobilizowanie mnie abym jeszcze raz sprobowal. Pozdrawiam