Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Kupilem niedawno AutoCADa LT, zaczalem wypelniac formularz zwrotu 300E jednak pole numeru konta nie przyjmuje wszystkich 26 cyfr. Spotkal sie ktos z Was z tym problemem?

Bylbym wdzieczny za info.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 905
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

buhahahha

jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P

@armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale....

chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac...

rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :)

powodzenia

Napisano
  • Autor
buhahahha

jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P

@armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale....

chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac...

rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :)

powodzenia

Dzieki za info. Niestety to byloby zbyt piekne ;] Utknalem na drugiej zakladce. Cala pierwsza, gdzie podaje sie numery zwiazane z produktem wypelnilem bez problemu. W drugiej sa tylko dane konta i dane osobowe......ok mam juz odpowiedz :]]]] wczesniej wypelnialem formularz w jezyku angielskim gdzie dodatkowa inforamcja brzmiala nastepujaco: If you do not know your IBAN or SWIFT code, please contact your bank.

Natomiast ta sama notka po polsku brzmi:

Uwaga! Numer konta równa się 16-stu ostatnim cyfrom numeru IBAN.

Dlatego nie bylem w stanie wpisac calego numeru. Dzieki za zmobilizowanie mnie abym jeszcze raz sprobowal.

Pozdrawiam