armator Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Witam Kupilem niedawno AutoCADa LT, zaczalem wypelniac formularz zwrotu 300E jednak pole numeru konta nie przyjmuje wszystkich 26 cyfr. Spotkal sie ktos z Was z tym problemem? Bylbym wdzieczny za info. Pozdrawiam
Pater Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 buhahahha jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P @armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale.... chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac... rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :) powodzenia
armator Napisano 24 Lipiec 2010 Autor Napisano 24 Lipiec 2010 buhahahha jak sobie przypomne, jak ja to robilem , to jeszcze sie z siebie smieje....:P @armator generalnie powinienes szukac pomocy u dealera, ale.... chyba chodzi 16 cyfr , czyli part number. tyle ze wlasciwy part ma 15 pozycji i dlatego nie mozesz zarejestrowac... rozpakuj poprawnie pudelko - przerwij plombe i na wewnetrznej stronie masz wszystki numerki :) powodzenia Dzieki za info. Niestety to byloby zbyt piekne ;] Utknalem na drugiej zakladce. Cala pierwsza, gdzie podaje sie numery zwiazane z produktem wypelnilem bez problemu. W drugiej sa tylko dane konta i dane osobowe......ok mam juz odpowiedz :]]]] wczesniej wypelnialem formularz w jezyku angielskim gdzie dodatkowa inforamcja brzmiala nastepujaco: If you do not know your IBAN or SWIFT code, please contact your bank. Natomiast ta sama notka po polsku brzmi: Uwaga! Numer konta równa się 16-stu ostatnim cyfrom numeru IBAN. Dlatego nie bylem w stanie wpisac calego numeru. Dzieki za zmobilizowanie mnie abym jeszcze raz sprobowal. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi