Kordziu Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 Jestem raczej poczatkujacy wiec dla niektorych zadam proste i oczywiste pytanie. A mianowicie chodzi o to jak mam wyginac np \"tube\" albo \"cylinder\" zeby to nie wygladalo tak kwadratowo! Np jak chce zrobic kable albo jakos rure? Prosze o szybka pomoc!
MaGuu Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 Też jestem początkujący ale kable to ja robie linią a potem Loftuje. Jeśli chodzi o zginanie to używam modyfikatora Bend i tam sobie ustawiam parametry.
jacor3003 Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 jeżeli nie chcesz żeby to wyglądało tak kwadratowo to musisz zwiększyć ilość segmentów wyginanego obiektu
Kordziu Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 Dzieki chlopaki :) tylko jeszcze powiedzcie mi gdzie ja moge znalezc ta opcje loft w max\'ie 5 ?? Pozdrawiam!
Kordziu Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 Dobra znalazlem to ale jak zrobie sobie splina to zamiast wychodzic mi np z polkola jakas wygieta rurka to wychodzi mi polowa ryry :/ co jest nie tak ?
Rekomendowane odpowiedzi