Napisano 16 Maj 200420 l witam. dzisiaj zaczalem i dzisiaj skonczylem, jestem z siebie dumny :P. w pogoni za slawa, dziewczynami, samochodami, rolexami etc. powstal lowpoly model. Jaki kon jest, kazdy widzi, wiec nie bede sie rozpisywal. prosze o beszty, gdyz to mnie pobudza do dzialania :D. jak zwykle masochistycznie tekstura powstawala recznie ;)
Napisano 17 Maj 200420 l Autor dzieki, ale liczylem natroche wiecej postow :P... poly... okolo 80, teksutrka 512(wiem wiem, marnotrawstwo blbalbal ;) ).
Napisano 18 Maj 200420 l hmm...nie wiem jaki miecz chciałeś zrobić...ale jeżel to miała być katana (wnioskuję z budowy i textury rękojeści)...to raczej Ci się nie udało... tu mash zdjątko...
Napisano 18 Maj 200420 l Autor eee no nie miala byc raczej historyczna, tylko podgladnalem ten typ rekojesci. a ostrze z innej bajki
Napisano 18 Maj 200420 l Autor :). moze napisze tak: beszty, ale jakies nakierowywujace mnie na dalsze dzialania :P.
Napisano 19 Maj 200420 l hehe - zgadzam sie z phantomem - chociaż teksturka rękojeści nawet nawet:d pozdr giorgione
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Samo wykonanie całkiem, całkiem ale zgodnosc z rzeczywistoscia taka sobie ;] Pozdrawiam!