Ferdkowaty Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Witam, Wrzuciłem wczoraj o 23. Człowiek do badań w laboratoriach ciągle używa maszyn, więc czemu maszyna nie może zastąpić w tym człowieka i przeprowadzać sama badania. Zrobi to lepiej szybciej i dokładniej. Link do wersji w hi res: http://img80.imageshack.us/img80/334/seedling.jpg
SkAi Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Bardzo dobra głębia, dzięki takim lajtowym kolorom nie ma ghostów. Wydaję mi się że do laboratoriów roboty byłyby konstruowane bardziej z myślą o funkcjonalności niż wyglądzie (ten wygląda jakby przez przypadek znalazł się w laboratorium, zobaczył coś ciekawego i musi dotknąć), ale to taki szczegół. Praca super
Ferdkowaty Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Dzięki. Kolorki były założone od początku planowania pracy. Też myślałem, żeby robot był bardziej w stylu urządzenia, ale stwierdziłem, że człowiekowi będzie łatwiej przyzwyczaić się do maszyny która chociaż trochę wygląda jak człowiek.
Rekomendowane odpowiedzi