Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja pierwsza postać, a ja dalej jestem na poziomie początkujacym wiec prosze o wyrozumiałość:), narazie to sam model glowy bez renderingu,

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A to sam guyver, wiec czeka mnie jeszcze dużo roboty, niestety nie znalazem jego dziecia s profilu dlatego musiałem ibprowizować:)

Napisano

Hmm improwizacja jak najbardziej udana, model fajny, tylko ma jeden błąd. Ten koleś na obrazku ma brwi i oczy pod brwiami, a twój ma takie te oczy wybułaszone na wierzch, popraw brewki a bedzie super:).

P.S. Co to za Anime? Tylko nie mów, ze Guyver, bo i tak nie skojarze:P, dokladniej cos.

P.S.2 Aha i zmien mu troche te antenke bo nie wygląda najciekawiej:/ Tak ją troszke zwęż czy co, bo wygląda jak palec i w sumie to wygląda jakby Fuck U miał na głowie;).

Napisano

Samo odwzorowanie nie wyszło zbyt wiernie... hmm... na ale powiedzmy że to ciekawa improwizacja :) No i widać że z siatką walczyłeś ostro, bo się zagnioty porobiły nawet po wygladzeniu... coś tam nawala u Ciebie. najbiedniej wyszła górna część modelu.. tam brakuje wszystkiego po trochu. Z dołem poradziłeś sobie nieźle i nawet detale wyszły... trzymam kciuki!

Napisano

nooo prawde mówiąc to chwile zeszło zanim obaczaiłem poszczególne elementy tego \"czegoś\". ogólnie moze być ciekawie - - - pozdrowionka

Napisano

i zrób trozke szerszy ten chełm - bo z tego co pamietam no i z tej referki wynika że powinien być szerszy :d

a przy okazji - potwory z tego odcinkowego anime są świetniackie:P

Pozdr

giorgione

Napisano
  • Autor

ddzieki za rady, jeśli chodzi o oczy chiałem zrobic zeby były troszke wybauszone, a jak mówiłem jestem poczatkujacy wiec moge miec male problemy z modelowaniem, ale jesli chodzi o rendering to musze przyznać ze jestem naprawde cienki i nie wiem jak go robic zeby naprawde fajne wygladał:(

Napisano

Nieno wygląda git, troche jeszcze popracuj nad samym kształtem (bardziej szerszy) popraw te nieszczęsne vertexy (to co sie tak marszczy pod oczami) i bedzie wyglądał naprawde bardzo dobrze :) Zycze powodzenia:)

Napisano

czy z tymi kolesiami nie było kiedyś jakiegoś filmu? \"guyver - władca ciemnosci\" czy jakoś tak... nie pamiętam dokładnie

Napisano

troche ci plaska twarz wyszla... rozumiem ze nie masz ujecia z boku... ale imho powinienes:

1) cala glowe troche splaszczyc w pionie i wyciagnac w poziomie

2)czolo i ta szczego-maske-gazowa-czy-cokolwiek-to-jest wyciagnac do przodu... a oczy niech zostana w glebi... i troche

a tak btw czy guyver nie mial tej antenki na glowce szpiczastej? ... dawno to ogladalem... swoja droga z tej wersji filmowej to byla niezla kiszka :)

Napisano
  • Autor

NIo to nie tylko ty niektórzy nawet po zdieciu nie widzą co to jest, trzeba mieć bystre oko