Gość Dwayne Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Witam, mam niemały problem. Wstawiam gotowy obrazek np. na objekt Plane tak by móc na jego podstawie stworzyć model jednak zamiast obrazka widzę jednokolorowy objekt a po zrenderowaniu obrazek się pokazuje. Robiłem reinstalację programu z myślą że to coś pomoże ale niestety nic to nie dało. Co zrobić by ten obrazek się wyświetlał? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagen Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Musisz wcisnąć przycisk odpowiedzialny za wyświetlanie materiału w viewporcie (czwarty od prawej -taka niebiesko-biała kostka). A tu masz poradnik: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwayne Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 zapomnialem dopisac ze mam ten sam problem w oknie z materiałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi