Needed Napisano 19 Sierpień 2010 Napisano 19 Sierpień 2010 Wstęp: Witam wszystkich modelarzy i użytkowników max3d.pl . Mam do Was prośbę, a mianowicie wykonanie trzech modeli wraz z teksturami, pod grę Grand Theft Auto: San Andreas. Nie mam pieniędzy, ponieważ jestem młody i prosiłbym o wykonanie takich modeli (potocznie wśród graczy GTA:SA - skiny). Kontakt: Można mnie 'złapać' na skype: trefl. mail: [email protected] Oraz w tym wątku, będę tu zaglądał mniej-więcej pięć razy dziennie. O 'zleceniu': Potrzebuje czterech 'modeli/skinów' pod grę Grand Theft Auto: San Andreas, lecz nie proszę o wiele - gdyż takie skiny mają być nie odbiegające od realiów graficznych gry. Tutaj mamy przykładowe skiny, stworzone dla przyjemności przez użytkownika: Kristo. http://m-rp.net/forum/showthread.php?tid=107 (Wchodzisz na własne życzenie, zawiera adres pod serwer typu Role Play - gry GTA:SA, a grafika zawarta w linku przedstawia skiny [.DFF + .TXD] bez download'u, przeznaczona do 'podziwiania i oglądania' trudu użytkownika Kristo.) Jak widać, nie są one aż tak realistyczne - więc mam nadzieje, że nie będziecie wymagać za to pieniędzy. Proszę bardzo o stworzenie tych skinów, byłbym bardzo wdzięczny. O konkrety - skype, e-mail bądź ten wątek, jak wyżej napisałem. Pozdrawiam: Konrad
Rekomendowane odpowiedzi