Skocz do zawartości

[Pomoc] Modele z teksturami - potrzebuje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstęp:

Witam wszystkich modelarzy i użytkowników max3d.pl . Mam do Was prośbę, a mianowicie wykonanie trzech modeli wraz z teksturami, pod grę Grand Theft Auto: San Andreas. Nie mam pieniędzy, ponieważ jestem młody i prosiłbym o wykonanie takich modeli (potocznie wśród graczy GTA:SA - skiny).

Kontakt:

Można mnie 'złapać' na skype: trefl.

mail: [email protected]

Oraz w tym wątku, będę tu zaglądał mniej-więcej pięć razy dziennie.

O 'zleceniu':

Potrzebuje czterech 'modeli/skinów' pod grę Grand Theft Auto: San Andreas, lecz nie proszę o wiele - gdyż takie skiny mają być nie odbiegające od realiów graficznych gry. Tutaj mamy przykładowe skiny, stworzone dla przyjemności przez użytkownika: Kristo.

http://m-rp.net/forum/showthread.php?tid=107 (Wchodzisz na własne życzenie, zawiera adres pod serwer typu Role Play - gry GTA:SA, a grafika zawarta w linku przedstawia skiny [.DFF + .TXD] bez download'u, przeznaczona do 'podziwiania i oglądania' trudu użytkownika Kristo.)

Jak widać, nie są one aż tak realistyczne - więc mam nadzieje, że nie będziecie wymagać za to pieniędzy. Proszę bardzo o stworzenie tych skinów, byłbym bardzo wdzięczny. O konkrety - skype, e-mail bądź ten wątek, jak wyżej napisałem.

Pozdrawiam: Konrad

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności