Napisano 19 Sierpień 201014 l Jestem początkującym użytkownikiem 3ds maxa, więc proszę o wyrozumiałość. Oto początek moich prac nad projektem kuchni: model kuchenki wraz z materiałami. Proszę o konstruktywne rady. Wiem, że w realizm w scenie świadczy najbardziej o dobrych ustawieniach światła, a w tym projekcie dobrego oświetlenia nie ma;/
Napisano 19 Sierpień 201014 l ta kratownica chyba jest źle wymodelowana, wydaje mi się że nad tymi "talerzami" powinny być dziury w tych prętach..
Napisano 19 Sierpień 201014 l Autor dzieki za rade. poszukam jakiś dokladniejszych zdjęć w necie, bo niestety już nie posiadam takiej kuchenki i poporawiam błędy z modelem w najbliższym czasie. Co do kratownicy, modelowalem ją ze zdjęcia, dosyc kiepskiego. Za dobrze nie wyszła. Za bardzo nie wiedzialem jak się za nią zabrać i dlatego tak wyszła;/ Jeżeli mieliścieby jakieś rady co do tego, byłym wdzięczny. a na teraz wrzucam kolejną rzecz do mojej kuchni. Prosty model, z prostym materiałem. kran.
Napisano 19 Sierpień 201014 l kranik spoko, jeszcze przerwa na głowicy i luz, nie wydaje mi się także aby ta podstawka u dołu była konieczna ;)