robertwitczak Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Jestem początkującym użytkownikiem 3ds maxa, więc proszę o wyrozumiałość. Oto początek moich prac nad projektem kuchni: model kuchenki wraz z materiałami. Proszę o konstruktywne rady. Wiem, że w realizm w scenie świadczy najbardziej o dobrych ustawieniach światła, a w tym projekcie dobrego oświetlenia nie ma;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 ta kratownica chyba jest źle wymodelowana, wydaje mi się że nad tymi "talerzami" powinny być dziury w tych prętach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertwitczak Napisano 19 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2010 dzieki za rade. poszukam jakiś dokladniejszych zdjęć w necie, bo niestety już nie posiadam takiej kuchenki i poporawiam błędy z modelem w najbliższym czasie. Co do kratownicy, modelowalem ją ze zdjęcia, dosyc kiepskiego. Za dobrze nie wyszła. Za bardzo nie wiedzialem jak się za nią zabrać i dlatego tak wyszła;/ Jeżeli mieliścieby jakieś rady co do tego, byłym wdzięczny. a na teraz wrzucam kolejną rzecz do mojej kuchni. Prosty model, z prostym materiałem. kran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 proste ale fajne, keep it up pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 kranik spoko, jeszcze przerwa na głowicy i luz, nie wydaje mi się także aby ta podstawka u dołu była konieczna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi