jaccunio Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Witam. Interesuje mnie szybka sprzedaż, bo mam już odłożoną resztę pieniędzy na nowy sprzęt, teraz potrzebuję kupca na mój obecny. Laptop jest w świetnym stanie - żadnych rys, ułamań nic z tych rzeczy - praktycznie całe życie spędził wygodnie na biurku (oczywiście bez włożonej baterii, która dzieki temu wciąż jest w dobrym stanie). Laptop ma niesamowicie wygodną klawiaturę, fantastyczną matową matrycę full-hd którą każdy grafik doceni. Największym plusem jest karta graficzna - osiąga przyzwoite 4tys w 3dmarku06, ale przede wszystkim fajne są dedykowane sterowniki do aplikacji typu Cad czy 3dsmaxa - viewporty działają wyraźnie lepiej, zaczynają przycinać dopiero przy bardziej złożonych scenach, no i crashe aplikacji praktycznie się nie zdażają. Dane techniczne: Procesor T8300 @2.4GHZ Karta graf. GeForce Quadro FX 570M Ram 2GB Dysk twardy: szybki 100GB 7200RPM (rzadko w laptopach są tak szybkie dyski) + dodatkowo w kieszeni ultrabay 140GB Napęd: combo cdrw/dvd Rewelacyjna matowa matryca 15.4, FullHD 1920x1200 oferty, zapytania proszę kierować przez forumowy priv, bądź na jaccunio[at]gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi