Butcher Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Witam, kazdemu pewno nie raz drogi Max sie zwiesil i pewno nie raz stracilo sie kupe pracy... ostatnio zainstalowalem sobie 6, i cos mi robi regularnie psikusa jak chce zapisac do avi... wszystko dziala okej, ale kiedy wybiore ów format, to wiesza mi sie gdy powinna sie pojawic tabliczka z kodekami... inne programy dzialaja bez zarzutu, moze Max sie gryzie z jakim kodekiem?! Jesli ktos spotkal sie z czyms takim to please help! pozdrafiam
Orion Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 Może najpierw powiesz jakie \"egzotyczne kodeki\" masz zainstalowane
Butcher Napisano 22 Maj 2004 Autor Napisano 22 Maj 2004 hm, ano zadnych codec-packow nie mam... zainstalowane to chyba standart: - divX - Xvid - ffd show - intel indeo Hm, a skoro juz kodeki... zna ktos jaki dobry kodek ktory koduje bezstratnie (ale zajmuje mniej niz 1,3 MB na klatke 720x576 :> ), nawet kodek DV robi kwadraciki...
SimeN Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 Ja osobiscie mam uraz do zapisywania animacji w *.avi. Proponuje *.mov. Moze to komp za slaby. Sprawdz sobie jeszcze okno Make Preview, moze sam zobaczysz co jest grane ;].
Rekomendowane odpowiedzi