Napisano 27 Wrzesień 201014 l cześć znalazłem ostatnio na necie kilka ciekawych filmików o reaktorze, chciałbym coś sam w 3dmaxie zrobić, ale nie więm od czego zaczynać czy to wymaga jakiegoś pluginu? macie moze jakis tutek mi podacie? jeśli nie to proszę o jakiś opis
Napisano 27 Wrzesień 201014 l Nie wymaga pluginu, reactor jest wbudowany w maxa. Tutków jest od licha w sieci ja dużo oglądałem na youtube i tak nauczyłem się podstaw reactora. Pisać nie wiele ma czas osób bo po co jak to jest opisane pokazane w necie. Jak masz jakiś konkretny problem to pisz. Powodzenia.
Napisano 27 Wrzesień 201014 l Autor no znalazłem go już - w programie - jak go uzyc poszukam chciałbym zrobić jakieś kartony-boxy co by np spadały może toczącą się kulę jeśli macie jakieś poradniki pod ręką np z YT to bym bardzo prosił będę bardzo wdzięczny :)
Napisano 27 Wrzesień 201014 l Autor no coś już idzie tylko boxy nachodzą na siebie ;/ i animacja po 100 klatkach się kończy, nawet jeśli zwiększe do 200 przy 100 następuje koniec