Gość domszub Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Witam, chciałbym uzyskać jakąkolwiek pomoc na temat wizualizacji mostu... Moja praca dyplomowa to most jednoprzęsłowy i chciałbym tą prace udoskonalić o wizualizację mostu. Znam troche PS i bardzo dobrze AutoCad. Pozdrawiam
mirach Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 A jakos konkretniej? Bo teraz to jedyne co mozna odpisac to: Wymodeluj most w autocadzie, wyrenderuj, dorzuc tlo i postprodukcje w photoshopie i bedzie z tego jako taka wizualizacja.
Gość domszub Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Rysunki w Cadzie zrobię na przyszły tydzień, więc ewentualnie mogę wrzucić, czy przesłać na maila. Chcę wykonać wizualizację fikcyjnego mostu. Ma być on połączony z drogą klasy "Z" a przeszkoda nad którą widnieje most to rzeka niespławna. Edytowane 1 Październik 2010 przez domszub
mirach Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 chodzilo mi o to, zebys napisal czego oczekujesz od ludzi na forum, jak ci pomoc?
Gość domszub Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Może jakieś tutoriale? jak się za to zabrać, od czego zacząć?
Rekomendowane odpowiedzi