Napisano 2 Październik 201014 l Witam wszystkich wymodelowałem audi a8 z 2010 roku rendering w vray'u 1.5sp4 co o nim sądzicie ;) moim zdaniem najlepiej wymodelowanie i wyrenderowane autko jakie do tej pory zrobiłem nie jest to cudo ale z 80% spełnia moje oczekiwania aczkolwiek nie spocznę na laurach ;p troche przesadziłem z czernią szyb ale autko nie posiada środka a tym samym zlało się z listwami po bokach. Początki drzwi w jakiś sposób sie pofalowały (zauważyłem to dopiero po wyrenderowaniu ) podczas modelowanie wydawały sie dobre. render trwał okolo 18 godzin gdyż moj komputer jest dziadkiem na którym gg10 sie zamula... (Pentium 4 2.26 GHz, 1.25Gb RAM, XP SP3) ale nie narzekam ;p
Napisano 2 Październik 201014 l model ogolnie spoko, render nie:] od razu rzuca sie przednei swiatlo, cos z nim nie tak, plaskei fele i pofalowany bok auta...
Napisano 2 Październik 201014 l Model dobry poza bokiem co już zauważyłeś. Natomiast źle wpasowany w tło. Moim zdaniem koła za bardzo topią się w asfalcie. No i lampy te w tunelu jakieś dziwne. Pozdro
Napisano 2 Październik 201014 l co tu duzo mowic, od razu widac po drzwiach ze byl pukniety ;) a tak na serio to jak koledzy wyzej, felgi jakies plaskie i render taki niezaciekawy. Dodal bym jeszcze ze lusterko wyglada jakby lewitowalo(nie widac laczen z karoseria,ale to chyba wina tego czarnego materialu) i chyba cos niedobrego sie dzieje na grilu -jakies poszarpane srebrne kawalki. Tak to calkiem spoko, mozna by chyba jeszcze nad nim popracowac i wyciagnac ile sie da. pozdro