Gość Moguai Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Mój pierwszy poważny model. Nie besztajcie mnie za bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Czołem, jak na pierwszy troszeczkę poważniejszy model to nie jest źle, przydały by się zaokrąglić krawędzie, ponieważ w realu nie są one tak ostre, pokaż siatkę jeszcze:) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 taż kiedyś robiłem iMac-a, z tym ze u mnie nie było nawet gniazd na USB ;D. model fajny, tylko ekran za bardzo do przodu wypuszczony (przewróci się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) Prościutko . Pokaż siatkę. Setesh ma rację, masz środek ciężkości gdzieś za podstawką. w rzeczywistości już byś płakał nad rozwalonym na podłodze imacem :) Edytowane 5 Październik 2010 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi