Napisano 19 Grudzień 201014 l No właśnie coś mi się tak wydawało, że pusto w środku :) Ja też nie wyrobię ze wszystkim co chciałem do 1 stycznia bo nie mam czasu.
Napisano 19 Grudzień 201014 l Autor Smoku obniżę kamerke i tapicerke drzwi zrobie żeby tak właśnie pusto nie było.
Napisano 20 Grudzień 201014 l Podoba mi się ujęcie, spróbuj zrobić jaką prowizorkę z tym wnętrzem i tekstury narzuć chociaż imitujące je, bo aż szkoda tak modelu z gołymi blachami w środku . Święta za pasem będzie trochę wolnego :)
Napisano 21 Grudzień 201014 l Piękny model, tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że 275/70R22,5 to nie jest rozmiar opon w osobówce, a ten konkretny Michelin jest do autobusów. Pozdro.
Napisano 21 Grudzień 201014 l Autor Smoku - myślę że chwile znajde Tommy - fakt, myślałem właśnie żeby to usunąć i samo miszelin zostawić. Dzięki za komenty będziemy poprawiać:)
Napisano 27 Grudzień 201014 l wygląda spoko! podoba mi sie modelik, poproszę jeszcze jakiś fajny lakier hehe
Napisano 28 Grudzień 201014 l bbandi kurka wodna, jak mogłeś zrobić tablicę ze smokiem ? Toż to moja domena :)
Napisano 31 Grudzień 201014 l Autor Dzięki wszystkim za komenty - Smoku to na Twoją cześć ten emblemat:) Coś tam wnętrze robiłem jeszcze sporo brakuje... Życzę udanej zabawy bez względu na to czy ktoś siedzi przed kompem czy idzie na impreze:) Pozdro Edytowane 31 Grudzień 201014 l przez bbandi
Napisano 5 Styczeń 201114 l Autor Konkurs juz za nami...Smoku wygrał. Wrzucam co tam ostatnio robiłem: Edytowane 19 Styczeń 201213 l przez bbandi
Napisano 5 Styczeń 201114 l Bardzo fajnie, że mimo iż po terminie to robisz to dalej :) Jeśli można, to czepnę się szczególiku. Mianowicie jak masz te listwę co idzie przez drzwi, to w miejscach gdzie są wycięcia to ona jest kanciasta. Nie powinna iść łagodnie i gładko ? Ale to tylko duperela :) A i jak to wygrałem ?
Napisano 5 Styczeń 201114 l przednie światełka do wymiany i gradient z logiem audi powinien "wygasac" od prawej a nie przechodzic w biało. hehe ale i tak fajna robota.
Napisano 5 Styczeń 201114 l Autor Dzięki za uwagi. Smoku - faktycznie te listwe poprawie, moim zdaniem wygrałeś bo miałeś najwięcej odwiedzin widać że najwięcej pracowałeś i pracka końcowa b.fajna, Stachu -ten napis to wycinany sztucznawy tak też myślałem, nie wiem właśnie jak światełka zrobić może macie jakieś pomysły aha to w mentalu renderowane.Pozdro
Napisano 5 Styczeń 201114 l zrób tak samo jak pokazywąłem smokowi http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=71208&page=21 ;) wrzucasz na szybki bump texturke i masz :) możesz tez wymodelowac, tyle ze wiecej roboty. obczaj dokladnie jak wyglada lampa w tych audicach pzdr:)