Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No właśnie coś mi się tak wydawało, że pusto w środku :) Ja też nie wyrobię ze wszystkim co chciałem do 1 stycznia bo nie mam czasu.

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 15,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Smoku obniżę kamerke i tapicerke drzwi zrobie żeby tak właśnie pusto nie było.

Napisano

Podoba mi się ujęcie, spróbuj zrobić jaką prowizorkę z tym wnętrzem i tekstury narzuć chociaż imitujące je, bo aż szkoda tak modelu z gołymi blachami w środku . Święta za pasem będzie trochę wolnego :)

Napisano

Piękny model, tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że 275/70R22,5 to nie jest rozmiar opon w osobówce, a ten konkretny Michelin jest do autobusów.

Pozdro.

Napisano
  • Autor

Smoku - myślę że chwile znajde

Tommy - fakt, myślałem właśnie żeby to usunąć i samo miszelin zostawić.

Dzięki za komenty będziemy poprawiać:)

Napisano

wygląda spoko! podoba mi sie modelik, poproszę jeszcze jakiś fajny lakier hehe

Napisano

bbandi kurka wodna, jak mogłeś zrobić tablicę ze smokiem ? Toż to moja domena :)

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za komenty -

Smoku to na Twoją cześć ten emblemat:)

Coś tam wnętrze robiłem jeszcze sporo brakuje...

12773187.jpg

111ec.jpg

Życzę udanej zabawy bez względu na to czy ktoś siedzi przed kompem czy idzie na impreze:)

Pozdro

Edytowane przez bbandi

Napisano
  • Autor

Konkurs juz za nami...Smoku wygrał. Wrzucam co tam ostatnio robiłem:

qwatro.jpg

48577255.jpg

80146961.jpg

Edytowane przez bbandi

Napisano

Bardzo fajnie, że mimo iż po terminie to robisz to dalej :) Jeśli można, to czepnę się szczególiku. Mianowicie jak masz te listwę co idzie przez drzwi, to w miejscach gdzie są wycięcia to ona jest kanciasta. Nie powinna iść łagodnie i gładko ? Ale to tylko duperela :) A i jak to wygrałem ?

Napisano

przednie światełka do wymiany i gradient z logiem audi powinien "wygasac" od prawej a nie przechodzic w biało.

hehe ale i tak fajna robota.

Napisano
  • Autor

Dzięki za uwagi.

Smoku - faktycznie te listwe poprawie, moim zdaniem wygrałeś bo miałeś najwięcej odwiedzin widać że najwięcej pracowałeś i pracka końcowa b.fajna,

Stachu -ten napis to wycinany sztucznawy tak też myślałem, nie wiem właśnie jak światełka zrobić może macie jakieś pomysły aha to w mentalu renderowane.Pozdro

Napisano

Nie chciałbym oprzeć głowy o te zagłówki :) Ta dziura jest za duża.