Smoku Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 No właśnie coś mi się tak wydawało, że pusto w środku :) Ja też nie wyrobię ze wszystkim co chciałem do 1 stycznia bo nie mam czasu.
bbandi Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 Smoku obniżę kamerke i tapicerke drzwi zrobie żeby tak właśnie pusto nie było.
Smoku Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 Podoba mi się ujęcie, spróbuj zrobić jaką prowizorkę z tym wnętrzem i tekstury narzuć chociaż imitujące je, bo aż szkoda tak modelu z gołymi blachami w środku . Święta za pasem będzie trochę wolnego :)
tommi84 Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Piękny model, tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że 275/70R22,5 to nie jest rozmiar opon w osobówce, a ten konkretny Michelin jest do autobusów. Pozdro.
bbandi Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 Smoku - myślę że chwile znajde Tommy - fakt, myślałem właśnie żeby to usunąć i samo miszelin zostawić. Dzięki za komenty będziemy poprawiać:)
Stachu Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 wygląda spoko! podoba mi sie modelik, poproszę jeszcze jakiś fajny lakier hehe
Smoku Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 bbandi kurka wodna, jak mogłeś zrobić tablicę ze smokiem ? Toż to moja domena :)
bbandi Napisano 31 Grudzień 2010 Autor Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Dzięki wszystkim za komenty - Smoku to na Twoją cześć ten emblemat:) Coś tam wnętrze robiłem jeszcze sporo brakuje... Życzę udanej zabawy bez względu na to czy ktoś siedzi przed kompem czy idzie na impreze:) Pozdro Edytowane 31 Grudzień 2010 przez bbandi
bbandi Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Konkurs juz za nami...Smoku wygrał. Wrzucam co tam ostatnio robiłem: Edytowane 19 Styczeń 2012 przez bbandi
Smoku Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Bardzo fajnie, że mimo iż po terminie to robisz to dalej :) Jeśli można, to czepnę się szczególiku. Mianowicie jak masz te listwę co idzie przez drzwi, to w miejscach gdzie są wycięcia to ona jest kanciasta. Nie powinna iść łagodnie i gładko ? Ale to tylko duperela :) A i jak to wygrałem ?
Stachu Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 przednie światełka do wymiany i gradient z logiem audi powinien "wygasac" od prawej a nie przechodzic w biało. hehe ale i tak fajna robota.
bbandi Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 Dzięki za uwagi. Smoku - faktycznie te listwe poprawie, moim zdaniem wygrałeś bo miałeś najwięcej odwiedzin widać że najwięcej pracowałeś i pracka końcowa b.fajna, Stachu -ten napis to wycinany sztucznawy tak też myślałem, nie wiem właśnie jak światełka zrobić może macie jakieś pomysły aha to w mentalu renderowane.Pozdro
mk2 Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Nie chciałbym oprzeć głowy o te zagłówki :) Ta dziura jest za duża.
Stachu Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 zrób tak samo jak pokazywąłem smokowi http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=71208&page=21 ;) wrzucasz na szybki bump texturke i masz :) możesz tez wymodelowac, tyle ze wiecej roboty. obczaj dokladnie jak wyglada lampa w tych audicach pzdr:)
Rekomendowane odpowiedzi