Waryjot Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) Tak więc witam wszystkich w moim skromnym temacie w którym będe chciał umieścić wszystkie moje wypociny związane z game artem. Na początek coś prostego, troszke przesadziłem z trisami, no ale to pierwsza praca więc może jakoś ujdzie ;] Niestety moją słabą stroną są textury co widać po tym modelu... Edytowane 9 Październik 2010 przez Waryjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 e... troszkę kanciaste te wygładzanie wektorów płaszczyzn (max. modyfikator smooth). Render siatki też kuleje, przydałby się lepszejszy. Przy wypalaniu normalniaków tez powinieneś rozdzielić elementy. Ucz sie!!! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Nie prezentuj projektów na czarnym tle. No od czegoś trzeba zacząć, ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi