ReXXaR Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Hello, chcialbym sie pochwalic sie moim nowym dzielem. Profesionalista w dziedzinie grafiki 3d juz raczej nie zostane, ale dla przyjemnosci raz w roku koncze jakis projekt;D Dzis prezentuje Droge mleczna, film bardzo krotki, ale w mojej skromnej opini -"fajny". Jeszcze nie jest skanczony, i wstawiam go jako "beta", ale po dzisiejszej meczarni z dzwiekiem, nie moglem sie powstrzymac zeby go nie pokazac. Z gory przepraszam za slaba jakosc filmu, ale naprawde, bardzo ciezko bylo mi to zrenderowac, w ostatecznosci komputera uzyczyl przyjaciel:) Mam nadzieje, ze dam rade kiedys zrenderowac to w jakosci HD.. Przy nagrywaniu dzwiekow bardzo pomogl Adrian Liegmann, za co bardzo jestem wdzieczny.
norden Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 głosu niestety nie posiadasz medialnego.. jezeli to Twój (mam z tym podobny problem). ale samo 3d bardzo fajnie zrobione... Nie rozumiem o co dokładnie chodzi...w tym filmiku ale to pewnie bardziej taki teścik prawda? Uważam że całkiem udany... animację kamery robiłeś ręcznie... czy trakowałeś z jakiegoś innego materiału? Chociaż mocny blur jest na animacji więc hmmm pewnie ręcznie...
ReXXaR Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 co do glosu, zgadzam sie;) film ma wygladac tak: przecientny mayowicz chce zrobic poradnik, nie wychodzi mu to bo ktos mu przeszkadza, po czym wychodzi, ale zapomina wylaczyc kamery. I jakims dziwnym trafem, jakas nadprzyrodzona moc lub blad windwsa wyrzuca jedna z gwiazd z wygaszacza "droga mleczna":D Ten oczywiscie wraca i nie dowierza,ale na szczescie ma wszystko na tasmie... W calym filmie chcialem uwypuklic fakt tego, ze wygaszacz ekranu rozwalil monitor. Nie wyszlo chyba.. ale mysle ze jak zrobie na nowo wygaszacz ekranu, wydluze go odpowiednio, to uzyskam to co chce;p. Do animacji kamery uzywalem obydwu tych technik. Zeby uzyskac efekt trzesacej sie kamery, ztrakowalem ja. Reszta ruchow uzyskana przez animacje "grupy" do ktorej przydzielona byla ta kamera. Blur powstal przez niewlasciwy chyba, render z sony vegas. Wymienilem dialog na poczatku, bardziej pasuje. (jest ten sam, ale nieznacznie inaczej wymowiony)
norden Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 dosyć oryginalny pomysł na przebieg akcji... taki virusowy filmik miał być... tyle że bez reklamy...
Rekomendowane odpowiedzi