przemone Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Łazienka na biało z dodatkami drewna. Kafle biały pół mat, zabudowa wisząca, szafka na pralkę i piec mdf lakier pół mat system tip-on. I oczywiście parawan klientka sobie wymarzyła. Nad umywalką stojącą na blacie szafka podświetlana z lustrami uchylnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Poza parawanem całkiem przyjemne wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemone Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Dzięki Siwy! Jak widać sufit jest trochę ciemny i zastanawiam się jak dobrze oświetlać scenę wewnątrz.Same płaszczyzny świecące nie widoczne czy może łączyć z iesami. Pozostaje jeszcze kwestia świecącego materiału nim też można doświetlić tylko coś mi się zadaje, że dłużej wtedy liczy? Ostatni zauważyłem, że parametry V-ray kamery mają wpływ na ilość światła w scenie, czas naświetlania itp. Wskazówki mile widziane dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obi jeden Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 A mi w tej łazience brakuje....szafek. tudzież wcięć/uchwytów do nich, bo powierzchni jest pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemone Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 Szafek jest pod dostatkiem, wysoka zabudowa na pralkę chemie i piec nie ma uchwytów bo zastosowałem system Tip-on popularnie zwany push. Za lustrem jest szafka wisząca dzielona wew. na trzy z kosmetykami, front wystaje poza obrys korpusu na ok 3cm i tak ją otwieramy.Pozostałe wiszące szafki to samo rozwiązanie. Pod nimi profil LED światło białe ciepłe wysokie IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi