Gość Rezorius Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Dziś zaistniał naglący problem dotyczący 3ds max 2010 64 bit zainstalowany na widndzie 7 (64 bit). Wyskoczył mi dziwny błąd i wszystko zaczęło się krzaczyć. Error Loading DLLs Dll 2010\plugins\vrayplugins\vrayscatter.do>failed to initialize. Error code 998 - Nieprawidłowy dostęp do lokalizacji w pamięci. Dziewne jest to że Vraya nie używałem. Modelowałem tylko postać. Kupa roboty za mną a tu nagle to. Czy to jest błąd w 3ds maxie czy w pliku? Za każdym razem gdy prubuje włączyć plik dzieją się dziwne rzeczy takie jak zniknięcie sukienki ( która nie była robiona jako ostatnia a rzeczy wykonane po niej nie zniknęły) Pojawienie się niekończącego kwadratu, znikanie wszystkiego w oknie perspektywy podczas próby poruszenia obrazem, nie możność edytowania obiektów poza jednym którego zrobiłem jako pierwszego w pliku itp. Proszę doradźcie co mam robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Pierwsze co to reinstall programu i instalacja od nowa pluginów. Jeśli nie pomoże - pomyśli się dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi