Napisano 30 Październik 201014 l Dziś zaistniał naglący problem dotyczący 3ds max 2010 64 bit zainstalowany na widndzie 7 (64 bit). Wyskoczył mi dziwny błąd i wszystko zaczęło się krzaczyć. Error Loading DLLs Dll 2010\plugins\vrayplugins\vrayscatter.do>failed to initialize. Error code 998 - Nieprawidłowy dostęp do lokalizacji w pamięci. Dziewne jest to że Vraya nie używałem. Modelowałem tylko postać. Kupa roboty za mną a tu nagle to. Czy to jest błąd w 3ds maxie czy w pliku? Za każdym razem gdy prubuje włączyć plik dzieją się dziwne rzeczy takie jak zniknięcie sukienki ( która nie była robiona jako ostatnia a rzeczy wykonane po niej nie zniknęły) Pojawienie się niekończącego kwadratu, znikanie wszystkiego w oknie perspektywy podczas próby poruszenia obrazem, nie możność edytowania obiektów poza jednym którego zrobiłem jako pierwszego w pliku itp. Proszę doradźcie co mam robić.
Napisano 30 Październik 201014 l Pierwsze co to reinstall programu i instalacja od nowa pluginów. Jeśli nie pomoże - pomyśli się dalej :)