serio Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 (edytowane) finish: Opis: Postawiłem na karykaturalne przedstawienie szmuglera Dan-a. Inspirowałem się Falloutem a konkretnie pip-boyem stąd znak na ramieniu. Oprócz hazardu Dan ma skłonności do tanich papierosów, nie pogardzi nawet zgniecionymi petami z radioaktywym osadem. Dan również ma obsesje na temat swoich zębów. Super biel uzyskał dzięki nielegalnie zdobytym środkom czyszczącym firmy Acme. Ostatnio skołował sobie aparat nazębny coby nieco wyprostować swoje uzębienie. Włosy to różnież jego natręctwo. Stosuje żel w dużych ilościach by jego czupryna lśniła jak Las Vegas! miniaturka: wersja większa Edytowane 29 Listopad 2010 przez serio
EthicallyChallenged Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 O k... Mój faworyt! Ta twarz! Jakby miał "cwaniak" na czole wypisane! Napieraj, bo fani czekają jak się to skończy :]
resh Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 O i peep boy z fallout'a się pojawił :], zapowiada się spoko..może tez coś skubnę..
serio Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 EC, resh - dzięki za miłe słowa. up..
EthicallyChallenged Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 chyba pipboyem??? Dla mnie rewelka. Aż bije od niego osobowość i ciekawa śmieszno-smutna życiowa historia. Zwłaszcza ten aparat mnie urzekł. No piknie po prostu. Wykonanie też super, ale minus za dłoń (tę bez chipa). Masz mój głos.
serio Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Dzięki EC. Pip-boy -masz rację. Chociaż po wpisaniu w google tego vault boya też wyskakuje.. Może ma wiele imion poprostu ;) Arghh tą dłoń może jeszcze pomęczę jeśli nie zasnę..
EthicallyChallenged Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 Taka mała sugestia odnośnie konstrukcji owej dłoni, jeśli można. Mały palec powinien być niewidoczny, serdeczny ledwo co, a środkowy w połowie zasłonięty przez wskazujący. Heh, piszę "powinien", a to Twoja praca i Twoje decyzje, może chcesz tak jak masz, w zasadzie powinienem napisać "ja bym wolał". No, ale rozważ to. Pozdro.
serio Napisano 29 Listopad 2010 Autor Napisano 29 Listopad 2010 No nie dawało mi to spokoju i musiałem poprawić dłoń. Dzięki za wskazówki EC! Nie potrzebnie się tłumaczysz. Było źle i dzięki za wytknięcie tego błędu.
Rekomendowane odpowiedzi