Hikoo Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 sad wymawia, ze nie wiele ta praca do oczu mu przemawia... ja tu prawie nic nie widze zmien oswietlenie koniecznie i dopiero pytaj
Orion Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 Ciemno jak w d..pie u murzyna. Jedyne co widze to to że kabel jest za cienki
Kryhas Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Tak jak wyżej ciemno, coś gdzieś się odbija, świeci i nie wiadomo co jest grane.
kx Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 a ja oddaje pod osąd twoj temat... Powinno być : Obiekt 3D: Myszka
Nezz Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 ee mi sie nawet podoba ale prosze tlo innego koloru i lepsza jakos obrazka bo ta kompresja psuje starsznie efekt ... ja tam myszke widze.. ladna
Quadysz Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 dobra o co chcodzi z tym na szybko :) bales sie naszej oceny czy faktycznie zrobiles ja w 5 min :) bez urazy ale jezeli robiles ja przez 5 min to po cholere ja prezentujesz a jezeli bales sie naszej oceny.. no coz wazne ze chciales... myszka wyglada tak sobie... pomysl banalny ale moze powinienes sprobowac renderu z jej srodka skoro jest przezroczysta, a tak mamy myszke w nocy greets no offence...
Rekomendowane odpowiedzi