Drabson Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Witajcie, to chyba mój pierwszy post na niniejszym forum, więc chciałbym się przedstawić - Mariusz jestem. Prezentuje model Astona Martin - wersja sportowa. Tylko studio i też niedorobione, model w blenderze - render -> zgadujcie. Co poprawić/ zmienić/ udoskonalić? Edytowane 23 Listopad 2010 przez Drabson Zmiana tytułu
tweety Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 hej, zapoznaj się proszę z zasadami forum i zasadami nazewnictwa wątków: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 i zmień nazwę wątku na poprawną. wejdź w edycja potem zaawnasowane i tam zmień tytuł wątku pozdrawiam i powodzenia
Drabson Napisano 23 Listopad 2010 Autor Napisano 23 Listopad 2010 Mam zamiar zrobić tłumek dookoła robiących zdjęcia, że niby super odrestaurowany wózek na jakiś targach.
Smoku Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Już nie będę oryginalny bo miałem bardzo podobny pomysł na studio, na jakiś swój samochód :P
Drabson Napisano 23 Listopad 2010 Autor Napisano 23 Listopad 2010 Co w ogóle myślicie o modelu? Ujdzie? - mój pierwszy samochodzik
Modzal Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 jest dosyc ciemno wiec niewiele ci powim szyby jakies takie bardzo wypukłe jak byś mial duze cis nienie w kabinie :D ale ogolnie to ładnie wyglada ;)
Drabson Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 z referek takie szyby wyszły.A są czarne bo nie ma wnętrza :P
Rekomendowane odpowiedzi