Napisano 23 Listopad 201014 l Witajcie, to chyba mój pierwszy post na niniejszym forum, więc chciałbym się przedstawić - Mariusz jestem. Prezentuje model Astona Martin - wersja sportowa. Tylko studio i też niedorobione, model w blenderze - render -> zgadujcie. Co poprawić/ zmienić/ udoskonalić? Edytowane 23 Listopad 201014 l przez Drabson Zmiana tytułu
Napisano 23 Listopad 201014 l hej, zapoznaj się proszę z zasadami forum i zasadami nazewnictwa wątków: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 i zmień nazwę wątku na poprawną. wejdź w edycja potem zaawnasowane i tam zmień tytuł wątku pozdrawiam i powodzenia
Napisano 23 Listopad 201014 l Autor Mam zamiar zrobić tłumek dookoła robiących zdjęcia, że niby super odrestaurowany wózek na jakiś targach.
Napisano 23 Listopad 201014 l Już nie będę oryginalny bo miałem bardzo podobny pomysł na studio, na jakiś swój samochód :P
Napisano 24 Listopad 201014 l jest dosyc ciemno wiec niewiele ci powim szyby jakies takie bardzo wypukłe jak byś mial duze cis nienie w kabinie :D ale ogolnie to ładnie wyglada ;)